domingo, julio 27

Este cronista lamenta haber importunado los sentimientos de la familia y amigos de Cristina con sus comentarios sobre tan desafortunada noticia.
No borraré, a pesar de su petición, lo que hay escrito en este blog sobre este tema (salvo tu correo atendiendo tú petición TR) pues considero que las opiniones manifestadas deben quedar para ser contrastadas cuando convenga.

DonnDemetrinco

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Realmente no se ve donde se ha importunado nada,su comprensible dolor,no entiendo que se vea despreciado por afirmar lo que todos sabemos o deberiamos de saber...que en determinados lugares te la juegas.Mis mas sentidas condolencias a sus allegados.

Anónimo dijo...

Ei Donn,

No hi ha cap obligació d'atendre res que no creguis convenient.

Tantmeteix que una mare vegi que cal acceptar amb "normalitat" elq ue esta intentant acceptar com el tràngol més difíil de la seva vida considero que més que "ofensiu" pot ser més aviat rude o poc delicat. Igualment potser també li pot costar acceptar amb "normalitat" el fetq ue la seva filla es jugués la pell sabent-ho i passant de les possibles conseqüències.

EVIDENTMENT ho fem tots cada finde i ningú de nosaltres moltes vegades reflexiona sobre tot això excepte més enllà de la prudència normal per "sobreviure"..

Segueixo creientq ue en un moment tant delicat predomina la comprensió pels sentoiments i possibles efected del que s'escriu que no pas de tenir o no la certesa de la resta..però tu mateix, no cec que sigui una qüestió tant de raonament com d'empatia.

Salut i cuida't, celebra molts cumples i oju amb el trastu aquest que m'han ditq ue pel piri hi ha un fitipaldi ciclat que fa sortir a les cunetes els A4 dels pijos...