jueves, diciembre 17

2010

19 comentarios:

Jaumegrimp dijo...

Ja era hora, se't trobava a faltar!!
Molt bona l'etiqueta d'Anís del Mono reconvertida: Cerveseta, cigarret, vinet i les agulles Montserratines coma teló de fons...bona alegoriia del que serà aquest 2010, escalada a tope!!!
Bon any DONN!!

flx dijo...

Que felicitación mas currada donn!
y como mola el anis del mono!
curiosidad...aunque la fábrica actualmente esta en Sevilla, se dice que el agua la siguen llevando desde Badalona para que mantenga el mismo sabor.

felices fiestas donn...y feliz de leerte por aquí.

Marieta dijo...

i bon any per tu també Donn!
Una abraçada

Unknown dijo...

-5ºO sigui que fa un fred que pela si un o una no esta instal-lat a vora el foc, la muntanya ens cau a sobre,el silenci es vertical, ja saps els nostres colors: Blau, verd i blanc calcari, les banderoles d'oració belluguen al vent, la senyera estelada ja fa anys que crida Independència ! i avui tot es silenci a l'entorn. no cal que et digui de quin lloc et truco, tot està be.
Doncs això, bon any per tota la family. Una abraçada.

Anónimo dijo...

Kali gristugena chke kali groña...groña polà..chke tà icolleniasou..!

Donn Demetrinco dijo...

Actualmente sufro un empacho de internet y sus cosas pero no he querido dejar pasar la oportunidad de saludar a los que seguis este cuaderno.

Jaume,
Gràcies per trobar-me a faltar... podria haver omplert amb altres motius el dibuix (els tinc preparats) però crec que aquestos també son genèrics del nostre mon, no de tots però si de molts.

Sí Felix me ha costado una horas –bastantes- de jugar con el photoshop. Fuí a hacer la foto a la antigua fábrica de Badalona, frente al pont del Petroli, y no dudo que hora en Sevilla exporten cubas de agua de Badalona ya que la fórmula original lo debe exigir así.

Hola Marieta,
Aquest any amb aquest nombre tan rodo -és com un marcador d’algun esport- ha de ser l’any en que pugis una lletra i un plus al teu grau.

Jordi,
Blau, verd i blanc calcari son uns bons colors –barrejats amb temperatures de –5º graus- per combinar amb les banderoles d’oració -algu prega?- que penjant de fa molts anys a casa teva, un dels millors refus en que hi estat. També denoten puresa d’esperit barrejades amb un fons d’estelada.

Kali Anónim,
Sum berkerle kasqen rul·len, gandaqui groña polá polá polá, but quico ions qomnsa labbia?

Pekas dijo...

Así sea... para ud el primero.. y para todos-as en general...

Una copita a su salud.. !!!...

Joan Ramon dijo...

Bones!!

m'alegra llegir aquí de nou!!
Vinc del pica-pica de la feina...com sempre ens hem quedat els burrachillus arrassant les restes de priva, aquest any n'ha sobrat mooolta!!, jua jua...sort que m'he pirat en el just moment que els crits de la papa que portàvem (alguns més que altres..)han alertat al fill de l'amo, que ha anat directe cap allà...ni m'ha vist però el percal que hi havia al menjador era ja im-pre-sio-nan-te, jo jo.

Vivan las vacasione!!!!

Bon Nadal a tothom i a trepar el dia 1!!!

JR

PD.:" felice anno nuovo"

TRanki dijo...

bON NADAL DONNN

Donn Demetrinco dijo...

Pekas, Joan Ramon, Oriol, Un Kurrante, Korkuerica, Vinyi, Albert, Kletterer, Tino,Piju, Vlady, Rokiski, Pgb, , PereF, Jordi La Llosa, festoon, Samarkanda, Sergi, Jacobo, Fernando, Girben, Icoba, Isidre, Emmanuel,Jordi Sola, Ramon, Fer, Indi, Antonio Guerrero, Bullarolas, Elales, Marc, Ignasi, GilF, Anónimos varios y tantos muchos otros que me olvido...
Aprovechar para comer dulces estos días que dan talla momentánea a la cintura pero se diluyen rápido con el frío.

Anónimo dijo...

esusgeus drivers payload gender connective length landlords pencil booklists confronting nucleon
semelokertes marchimundui

Bullarolas dijo...

Bones festes i bon any Donn. A tu i a tota la colla del mundillo internàutic que tants bons moments ens fem passar en aquesta orgia de bits virtuals i grits una mica més reals.

Una abraçada i un petonàs

(Arriba el nadal i, vulguis o no, t'acabes emocionant. I potser penses més en els col·legues de fa anys i potser recordes alguna d'aquelles nòvies i tantes vides passades, camins desestimats impossibles de recuperar.. joder, que me pierdo !)

Salut

Anónimo dijo...

El Internet y sus cosas empacha como bien dices, ahora pero es el momento de emparcharnos De otras delicias.
Pierdete, pierdete Bullarolas.

Salut Un Kurrante (que en la rifa le a tocado volver al kurro joderrrrrr)

BUENAS FIESTAS A TODOS.

Донские казак (Don's Cossack) dijo...

Какая красивая открытка!
Дорогой друг Донн!
С Новым годам и Рожсдеством!

That mean, as you probably know if you still maintain the knowledge of our Russian language:

"What a beautifoul post-card! Dear friend Donn! Merry Christmas and Happy New Year!"

It's the first time I meet you in internet, and I suppose that you, as me, you are one of the braves cossacks from the Don river who live abroad, aren't you? But why did you add a second n to your name? Anyway dear Donn, I just write you in English just in case you forget the language of our fatherland Russia.
You have a rather interesting blog indeed, in spite of saying nothing about horses and swords... ¿?

До свидания!
Goodbye!

Донские казак (Don's Cossack)

Anónimo dijo...

Hola Donn,

Vaig parlar amb una amiga de Badalona, nada menos que nieta o biz-nieta del inventor de la fórmula del anís del mono. Em va comentar que la marca és ara propietat d'Osborne, pero em va dir que la fàbrica de Badalona sigueix funcionant. De fet, em va dir que fins i tot programen visites guiadesa a les instal·lacions (joia modernista io tal).

Una abrçada

bullarols

Anónimo dijo...

Viendo la botella que bebe el escalador de esta felicitación va a ser verdad lo de que la realidad es una alucinación producida por la falta de alcohol. Suerte en el 2010 a todos.

Tino

Anónimo dijo...

Nice post and this post helped me alot in my college assignement. Thanks you for your information.

Anónimo dijo...

Easily I acquiesce in but I about the list inform should prepare more info then it has.

Joan Ra dijo...

Hi,

what a f***ing language this "puto" english...sometimes I can't understand a word!,

Cheersa for e-body!

JR